19.6.2017

Peeta eläinlääkärissä

Käytiin Peetan kanssa eläinlääkärissä ottamassa 1-vuotis rokotukset. Peeta oli reipas, vaikka aina kun hän on yksin liikenteessä (siis ilman Jimiä) niin häntä jännittää. Nytkin poitsu tutisi, mutta oli silti kiltti. Rokotuksista hän ei sanonut mitään ja kaikki näytti olevan kunnossa. Lääkäri katsasti Peetan hampaat, tunnusteli imusolmukkeet ja kivekset sekä kyseli Peetan vointia. Peetahan on voinut ihan mahtavasti, ei ole ollut oikeastaan mitään. Peeta myös punnittiin ja hän painoi 6,4 kiloa.

Kävimme Alfapet-nimisessä eläinlääkärissä. Paikka sijaitsee Kauklahdessa ja siellä olemme asioineet Jimin kanssa aikaisemmin. Alfapet eläinlääkäriasemalla on aina tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin halvempi rokotus, sillä he yrittävät keskittää rokotukset näille päiville. Peeta rokotukset maksoivat yhteensä 57,50€, mikä ei minusta ole todellakaan paha hinta.

Peeta sai siis nelosrokotteen sekä rabiesrokotteen. Molemmat uusitaan seuraavan kerran kolmen vuoden päästä paitsi kennelyskä-rokote, joka tulisi uusia vuosittain, jos käy koiratapahtumissa. Meille hän suositteli kennelyskän uusimista, sillä harrastamme agilityä. Nelosrokote sisältää suojan parvoa, kennelyskää, tarttuvaa maksatulehdusta ja penikkatautia vastaan.

Minulla oli tiukka aikataulu päivälle ja kiireessa unohdin ottaa Peetan rokotuskortin... Meidän täytyy käydä siis myöhemmin hakemassa leimat korttiin. Nyt on kuitenkin rokotteet kunnossa ja voidaan olla tyytyväisinä ainakin vuosi!


H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti