11.3.2016

Pentupäiväkirja; haavailu

Iiih eikää! Kaivalin vähän vanhojen arkistojen kätköistä Jimin pentukuvia ja voi eii kuinka suloinen sankari hän onkaan ollut.
Pentukuume nousee ja nyt voisinkin kertoa millaisessa tilanteessa meidän ”pentu-projektimme” on. Meillä on ollut jo pidemmän aikaan haaveena toinen koira. Jimi täyttää tänä keväänä viisi vuotta ja nyt olemme siinä pisteessä, että meillä on kaksi kasvattajaa, joille molemmille on keväällä mahdollisesti tulosssa pentueet. Projektimme on ollut aktiivisimmillaan nyt noin vuoden ja jo viime syksynä meille piti tulla pentu, mutta asiat eivät sitten menneetkään ihan putkeen. Nyt kuitenkin tilanne on eri ja odotamme vain, että pennut syntyisivät.
Haluamme, että uusi pentu on poika ja mielellään soopelin värinen. Tämä tietenkin asettaa haasteita, sillä vasta kun pennut ovat syntyneet, pystytään varmemmin sanomaan, että tuliko sieltä se poika meille. Olemme jo päättäneet, että meillä käy myös tricolour pentu, mutta soopeli olisi ykköstoiveena. Nyt siis täytyy vain jaksaa odottaa ja pitää peukkuja pystyssä ja toivoa, että jompaankumpaan pentueeseen syntyisi poika vauva.
Pentua varten on kuitenkin jo hankittu tavaroita ja säästetty rahaa. Ajattelin vielä lainata muutaman kirjan ja vähän lueskella vinkkejä siitä, kuinka vanha koira ja uusi koira tutustutetaan toisiinsa. Jimi rakastaa toisia koiria, joten en usko, että tutustumisessa tulee olemaan mitään ongelmia, mutta haluan silti tehdä asiat oikein, saavuttaaksemme parhaan lopputuloksen.

Ajattelin tehdä useamman tällaisen pentupäiväkirja merkinnän kunhan nyt varmistuu, että meille oikeasti tulee se pentu. Pentupäiväkirjassa voin sitten kertoa pentuarjesta, pennun kehitystä, poikien tutustumisesta jne.Mukavaa viikonloppua!

H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti