17.2.2018

Hiljaiseloa

Blogi on ollut hetken hiljaa ja siihen on muutama syy. Isoin syy on ollut se, että olemme ostaneet asunnon, joka on tällä hetkellä täydessä remontissa ja se vie, oikeastaan, kaiken vapaa-ajan. Toinen syy on se, että olen ollut hirveän ahdistunut/stressaantunut. 

Tammikuu oli hirveä kuukausi. Vaikka monille uusien asioiden tapahtuminen on jännittävää, niin itse koen uusista asioista usein stressiä ja ahdistusta. Asunnon osto aiheutti siis kamalasti päänvaivaa ja kaikkeen siihen pohdintaan, valintoihin, odotteluun ja tietämättömyyteen kului kamalasti energiaa. Myös tämä talven pimeys on imenyt kaikki mehut itsestä, saati sitten työt, joissa arki on usein melko kiireistä, fyysistä ja muuttuvaa. 

Nyt kuitenkin ollaan päästy pahimman yli ja oikeastaan kaikki stressanneet asiat ovat kääntyneet hyvin päin. Valoisuuttakin on saatu päiviin hurjasti lisää ja kyllä se kevät vaan sieltä tulee. Itseä harmittaa, kun en ole saanut tänne blogiin hetkeen mitään aikaiseksi. Ideoita olisi vaikka kuinka, mutta aika on ollut niin kortilla, että en vain ole kerennyt/jaksanut tähän. Nyt kuitenkin palaillaan taas tänne, mutta varmasti melko rauhallisella tahdilla. Kunhan uusi koti saadaan valmiiksi ja kevätmoodi päälle, niin enköhän ala tännekin enemmän sitten kirjoittelemaan.

Pysykää kuulolla :)
Kiitos!

H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti