16.4.2017

Maaliskuun ostokset

Jälleen on yksi kuukausi vierähtänyt ja aika taas katsoa mitä kaikkea on tullut ostettua pojille! Maaliskuussa ostoksia ei tullut kamalasti ja Peetakaan ei vielä käynyt lääkärissä, sillä rokotuskortissa luki, että rokotus on voimassa vuoden ja se oli annettu heinäkuussa. Vien siis Peetan vasta kesällä lääkäriin! Agilityssäkin meillä oli pikku tauko. Treenit jatkuvat vasta huhtikuussa. Nyt kuitenkin itse ostoksiin:

1. Herkut
Maaliskuussa ostettiin pojille herkkutikkuja ja purutikkuja. Pakkaseen ostettiin myös mahapullia, joita laitan aina silloin tällöin ruokaan. 
-Adventuros herkkutikut maksoivat 1,70€
- Dentaslife tikut myöskin 1,70€
- Mushin mahapullat 4,95€

Ruokaa ei tarvinnut ostaa, kun sitä hamstrattiin helmikuussa oikein kunnolla! Yhtäänsä siis herkkuihin ja ruokiin meni vain: 8,35€

2. Lelut/Varusteet
Maaliskuu oli selkeästi varustekuukausi, sillä tein Dreampetstorelta tilauksen, josta tuli Hurtan tuotteita. Tuotteet maksoivat yhteensä 50€. Peetalla oli myös synttärit, joten hänelle ostettiin ItsyPitsy- lelu, jolla oli hintaa 2,90€

Yhteensä rahaa meni siis: 52,90€

3. Säästö
Säästöön maaliskuussa laitoin 60€

Yhteensä maaliskuussa koiriin meni 121,25€ eli yli sata euroa vähemmän kuin viime kuussa. Sen kuitenkin huomaa, että kun ei ole agilityä, niin kuukausisummakin on pienempi.


H

1 kommentti:

  1. Ihana tuo lelu. Luulenpa että tuollainen kelpaisi meidänkin koiralle.

    VastaaPoista