14.5.2018

Peeta 2 vuotta ja Jimi 7 vuotta

Paljon onnea Peeta ja Jimi. Peeta täytti 14.3. kaksi vuotta ja Jimi 2.4. 7 vuotta! Kaiken tämän asuntohässäkän ja töiden takia blogi on jäänyt ihan sivualalle. Yritetään tässä nyt kuitenkin päästä takaisin kiinni näihinkin juttuihin, sillä tämä on mukavaa puuhaa ja ideoita riittää! Tässä viimeisin kuva Peetan profiilista.

 Hän on kasvanut ja oppinut vaikka ja mitä, pienen elämänsä aikana. Peetan säkä on nyt 36,5 cm ja painoa hänellä on 7 kg. 
Nyt kun Peeta on "täysi-ikäinen" pitäisi käydä tekemässä virallinen silmäpeilaus. Shetlanninlammaskoirat Ry:n sivuilla sanotaan että sopivat silmätarkastusiät ovat 6vk ja 1 vuosi, mutta kävin Jiminkin kanssa vasta Jimin ollessa kaksi tarkistuttamassa silmät. Olen myös miettinyt virallista lonkkakuvausta, sillä haaveena olisi se agilityssä kisaaminen...

Kuvia Peetasta:








Jimin profiili näyttää taas tältä.

Jimi nyt ei enää ole kasvanut saati paino muuttunut. Hän jaksaa vielä hyvin ja on kaikin puolin terve. Kävimme uusimassa rokotukset Jimillä tuossa maaliskuun lopussa ja samalla tehtiin rutiinitarkistus. Kaikki oli hyvin, vaikkakin hampaiden harjausta suositeltiin vielä tehostettavan. Puhuimme myös kastraatiosta ja sitä eläinlääkäri suositteli, joten nyt jäämme pohtimaan asiaa. Jimi kävi ihan tavallisella eläinlääkäri käynnillä, mutta mietimme, että ensi tai 2 vuoden päästä voisimme ottaa hieman laajemman, niin kutsutun "seniori tarkistus" käynnin. Silloin tutkitaan vähän tarkemmin kuntoa ja vointia.

Kuvia Jimistä:


 
 
 
 
 
 
 
 

H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti