20.11.2016

Pentupäiväkirja; Peeta 8kk

Jälleen tullut yksi kuukausi täyteen ja nyt Peetalla on ikää 8 kuukautta. En voinut punnita Peetaa, sillä emme omista vaakaa ja leivontavaa'alla se ei enää onnistu. Lisään sen kuitenkin Peetan sivulle, kunhan käyn jossain, missä on vaaka. 

Arki rullaa meillä edelleen hyvin. Peeta ja Jimi ovat parhaimmat kaverit, veljekset. Ollaan ulkoiltu paljon ja käyty koirapuistossa. Peetasta huomaa, että vauhtia on tullut lisää kasvun myötä ja siitä on tullut tosi kova vastus Jimille juokussa. Koirapuistossa juostaan aina päättöntä vauhtia ja tehdään hurjia kurveja. 

Hihnakäyttäytyminen on edennyt hieman. Peeta kyllä haukkuu ja on innoissaan, mutta tulee nätisti luokse, kun pyytää eikä ole ehkä niin innokas kuin aiemmin. Peeta ei nosta vielä jalkaansa ja onkin hauska seurata milloin tämä käytös pojalla alkaa. 

Huonoa käytöstä poika on osoittanut syömällä asioita. Hän on tuhonnut mm. 6 paria kuulokkeita (toisaalta avomieheni on jättänyt ne lattialle kiireissään..), järsinyt muutamaan tuolia, listoja, eteisen mattoa ja muutamia kenkiä.. En tiedä mitä tämän käytöksen kanssa pitäisi tehdä. Onneksi hän ei nyt joka päivä ole syönyt jotain, mutta melko usein kuitenkin. Hampaat ovat jo vaihtuneet, joten ikenien ei pitäisi enää kutista. Jätän usein leluja eteiseen, mutta ne eivät näytä kiinnostavan. Seuraavaksi hommaan varmaan jonkun puukalikan, kun herralle tuo puu näyttää maistuvan. Kengät hän on jättänyt nyt taas rauhaan, toisaalta suurin osa niistä on siirretty kaappiin. Tätä tilannetta seurataan. Jimi oli kyllä samanlainen pienenä. Se söi myös muutamat kengät ja järsi seinää sekä metallisia tuolinjalkoja. Se on myös silpunnut useammat alushousut, jos vain sai niitä jostain käsiinsä, kuten pyykkikorista. Enää hän ei kuitenkaan tee sellaista, joten toivon, että tämä on Peetallakin vain joku vaihe.

Tässä oikeastaan tämän kuukauden pentukuulumisia!
Mukavaa marraskuuta kaikille!

H

2 kommenttia: