18.11.2017

Kongin leluja!

Uusia leluja pitäisi saada. Mielessä ovat pyörineet ainakin nämä Kongin lelut. 

1. Kong frisbee (Kong Flyer)

2. Kong luu narulla tai ilman (Kong Goodie Bone)

Peeta tykkää ulkona hakea keppiä ja Jimikin innostuu välillä leikistä. Sisällä taas olen huomannyt kuinka taitavasti Peeta ja Jimi nappaavat ilmasta tavaroita, kun heille heitetään jotain. Tästä tulikin sitten mieleen, että voisin ostaa pojille frisbeen. Palloista he eivät niin välitä, plus pallot ovat usein liian isoja siroon ja kapeaan kuonoon. Sellainen pehmeä ja taipuisa frisbee olisi hyvä. Jimi on ennenkin hakenut frisbeetä ja oli siitä todella innoissaan. Vanha frisbee oli kuitenkin kovaa muovia ja siitä alkoi irrota paloja. Olen nyt katsellut tuota Kongin Frisbeetä. Kong lelut ovat kestäviä. Ne on valmistettu pehmeästä ja joustavasta kumista. Pojilla on jo Kongin classic aktivointilelut, mutta myös tuollainen frisbee voisi olla hyvä. 
(Kuvat lainattu netistä)

Aikuisille on saatavilla tuollainen punainen frisbee kossaa s-l ja pentukoirille voi hankki söpön vaaleanpunaisen tai -sinisen. Frisbeetä löytyi ainakin näiltä nettisivuilta:

1. Peten koiratarvike
2. Zooplus
3. Musti ja mirri 
4. Musti ja mirri (pennuille)

 Hinta pyöri siinä 9-12€ paikkeilla.

Toinen lelu, jota olen miettinyt pojille on Kongin Goodie bone. Luuhun saa molempii päihin herkkuja ja sitä  on koiran helppo kantaa suussa. Luu on myös ehkä vähän helpompi "aktivointilelu" kuin Kongin classic lelu. Peeta ei ainakaan vielä osaa kunnolla jäytää/ kaivaa classicista herkkuja, joten hänelle tuo luu voisi olla helpompi. Jimi on kyllä vanha taituri kongien kanssa ja rakastaa niiden jäytämistä sekä pompottelua. 

(kuvat lainattu netistä)

Luusta löytyy myös tuollainen vetolelu, jossa on siis naru kiinnitetty molempiin päihin. Tätä versiota ei voi käyttää namujen piilotteluun, mutta vetoleikkeihin ja kanniskeluun kyllä. Näistäkin on saatavilla samat värit, kuin frisbeestä eli punainen aikuisille koirille ja vaaleanpunainen/sininen vauvakoirille. Aktivointiluita löytyi seuraavilta nettisivuilta hintaan 7-13€
1. Peten koiratarvike (pennuille)
2.Zooplus (pennuille)
3. Musti ja mirri (extreme)
4. Peten koiratarvike (extreme)


Narullisia luita löytyi taas täältä: 6-13€
1. Peten koiratarvike
2. Peten koiratarvike (pennuille)
(kuvat lainattu netistä)

Tällaisia olen miettinyt. Kongiltahan löytyy paljon myös muita leluja kuten, palloja, pehmeitäleluja, vesileluja jne. Itse olen tykännyt Kongien laadusta ja kestävyydestä! Kaikkia Kongeja saa myös Extremenä eli todella vahvana, sellaisille koirille, jotka purevat kovaa ja rikkovat muut lelut hetkessä!

Olisikohan näistä joku sellainen lelu joka päätyy joulukuusen alle..?

H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti