4.7.2016

Juhannus mökillä

Tänä vuonna vietettiin juhannusta mökillä. Lähdettiin torstaina aamulla liikenteeseen, sillä matka oli melko pitkä. Pääsimme onneksi hyvin perille, emmekä joutuneet ruuhkaan. Peeta raukka oli hieman huonovointinen ajomatkan aikana. Hän oksensi pari kertaa ja kuolasi.  Ennen ei ole tällaista ilmennyt, mutta toisaalta Peeta ei ollut ennen matkannut näin pitkää matkaa autossa.

 Jimi näyttää kuvassa huonovointiselta, mutta hän kyllä on tottunut reissaaja ja on ehkä vain nukahtamassa kuvassa :)
Sää suosi meitä koko juhannuksen ajan. Oli lämmintä ja rentouttavaa olla mökillä, korvessa, paossa kaikkea kaupungin hälinää ja kiirettä. Koiria mökillä oli yhteensä kuusi! Kaikki tulivat kuitenkin hyvin toimeen ja vauhtia riitti. Lauma oikeastaan vipelsi vain ulkona pihassa. Ainoastaan villakoira Kaarlo nautti vedestä ja kävi joka käänteessä kastautumassa järvessä.

Peetalla oli uusi hieno adidog-huppari usein päällä, sillä se suojasi hyttysiltä. Mäkäräiset kuitenkin narskuttivat pojista palasia, mutta onneksi niitä oli lähinnä vain iltaisin. Yhteen kyyhynkin törmättiin, mutta mitään ei sattunut, eikä kyytä enää sen tapaamisen jälkeen näkynyt.

Lähdimme tiistaina takaisin kotiin ja paluumatka sujui Peetalla vähän paremmin. En anatanut hänelle aamulla ruokaa, jotta autossa ei tulisi niin huono olo. Kuolaaminen kuitenkin jatkui kunnes päästiin isommille teille ja matka tasaantui.

Mukava juhannus oli!

H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti