4.5.2016

Älypeli

Jimi on tykännyt pelata koirien älypeliä aina avopuolisoni vanhempien luona. Oonkin jo pitkään miettinyt, että meidän pitää kotiinkin ostaa sellainen. Oon katsellut eri koirakaupoista pelejä, mutta usein ne ovat melko kalliita ja tylsän oloisia. Olen usein törnännyt myös muovisiin älypeleihin, mutta itse halusin ostaa puisen.

Noh Zooplussassa tuli hyvän oloinen "puinen" ja edullinen peli vastaan ja nakkasin sen heti ostoskoriin. Karlie Penny 2 in 1! Hinta taisi olla vain 14€ ja tässä laudassa on kaksi peliä samassa. Tämä lelu oli "Top seller" ja saanut hyvää palautetta.
http://www.zooplus.fi/shop/koirat/lelut/aktivointilelut/alypelit/141758

Toiselle puolelle pistetään palikoita, joita nostetaan pois ja toisella on työnnetäviä osia. Lauta on pyöreä ja halkaisijaltaan 25 cm. Valittavissa oli myös isompi koko. Materiaali on MDF-levyä ja sen kestävyys on ehkä vähän kyseenalaista. Täysin puinen olisi ollut parempi.

Tätä peliä on nyt pelattu useaan otteeseen ja Jimi on ollut ihan innoissaan. Helpompi puoli on selvästi se, missä on nostettavia palikoita. Palikoitten alle voi piilottaa koiralle mieluisia herkkuja. Me ollaan käytetty Tubidog-maksan makuista pastaa, mutta varmasti nakit ja juusto maistuisi myös.


Hauskaa ja herkullista ajanvietettä Jimille.
H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti