5.3.2016

Pedigree dentastix ja dentaflex

Perjantaina olin käymässä Citymarketin mammuttimarkkinoilla ja sieltä tarttui matkaan Jimille herkkuja. Oikeastaan ainoat puruluut, joita Jimi suostuu syömään, ovat Pedigreen Dentastix ja, heidän uutuus, Dentaflex.


Ollaan kokeiltu vaikka ja mitä muita luita, mutta ei, herralle ei maistu. Hän on myös hirveän nirso muutenkin koirille tehtyjen herkkujen suhteen. Lidlin pihvitikut ovat melkeimpä ainoita herkkuja, joita hän syö ja toinen on sitten kuivatut possun hännät ja korvat. Tietenkin pikku miehelle maistuu juusto ja makkara, joten niitä käytetään koulutuksessa palkintoina. Onkohan muilla nirsoja shelttejä tai koiria yleensä?

Nyt mennään perjantain herkkuihin, joita mami toi kaupasta! Dentastix ja uutuus Dentaflex ovat kumpikin pienintä koko (mini) ja ne ovat tarkoitettu 5-10 kg kokoisille koirille. Jimi painaa noin 10 kiloa ja hän on aika hidas syömään luita, joten nämä pienet ovat juuri passeleita hänelle.

Dentastix on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu puruluu, joka vähentää hammaskiven muodostumista. Paketteja on eri kokoisia ja tässä pakkauksessa on 7 puruluuta. Hinta pyörii siinä 2 euron paikkeilla.


Dentaflex on uutuus tuote ja pakkauksessa mainitaan, että se syväpuhdistaisi hampaita. Puruluu on pehmeä ja taipuu hampaan ympärille, niin, että myös ienraja puhdistuu. Pakkauksessa on yksi luu ja hintaa on tälläkin sellainen 2 euroa. Pakkauksessa lukee, että ruokintasuositus on 2 puruluuta viikossa, joten näitä ei voi antaa päivittäin.


Jimi sai itse valita kumman luun haluaa. Kun tulin kotiin, hän alkoi heti penkoa kasseja ja oli ihan innoissaan, kun kiskaisin sieltä esiin nämä luut. Ei olisi millään antanut mamin kuvata ostoksia. Kun annoin luvan, hän sitten heti hyökkäsi uutuuden kimppuun eli avattiin dentaflex. "ÄÄ ää, mami en saa tätä aukii!! Avaa tää" Pikku mies yritti itse kiskoa pakettia auki, mutta minä sitten autoin, jotta päästiin itse herkun kimppuun. Ja tältä tämä puruluu nyt näyttää. Tuollaista huokoista ainetta.


 "No viimeinkin" ja sitten eikun herkuttelemaan! Oon tosi iloinen, että ollaan löydetty puruluut, jotka maistuvat Jimille. Luut kuitenkin vaikuttavat hampaiden kuntoon ja ovat hauskaa puuhaa koiralle.

H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti